Franklin

Kom hem från Cape Cod i fredagseftermiddag och packade om väskan och drog till Anna dirr. Därifrån fick vi skjuts av Annas nanny-kompis som bor i Franklin, vilket passade rätt bra eftersom det var dit jag och Anna också skulle. Kristin och Dennis är i Sverige nu så vi bodde hos dom och tog hand om Lucy över helgen. Innan handlade vi dock mat för 70 dollar, eftersom helgen gick under kategorin "mat-helg". Förutom att äta har vi hängt vid poolen, kollat tv, bowlat, spelat kort med Dan (min systers mans brors son som är 20) och Erik och ätit söndagsmiddag hos Dennis föräldrar. Soft helg, hade gärna stannat hela veckan eller hela året faktiskt.






Så varmt hela tiden

Idag tog vi en båt till en ö precis mittemot huset. Vi var där i princip först och allt var nästan helt orört och det var bara fantastiskt. Bilderna jag tar här gör sig inte rättvisa, allt är mycket finare i verkligheten. Sjukt härlig men samtidigt skrämmande känsla att gå i vattnet och vara 15 meter ifrån massa sälar. I övrigt har jag och kidsen hängt vid poolen resterande dagen, och det är väl i det stora hela det som har skett idag. Imorgon åker vi hem, men jag förblir förhoppningsvis bara hemma nån timma innan jag åker igen. I helgen ska jag ha det så jävla slappt alltså, can't wait!














Det är jobbigt att jobba

Vilken psykiskt påfrestande dag det har varit idag. Orkar inte ens skriva något men kan ju försöka orka ladda upp några bilder åtminstone, trots att det tar 5 minuter per bild med det har otroligt snabba bredbandet. Nu är det bara en och en halv dag kvar på semestern (som innefattar extremt mycket mer jobb för min del än hemma) innan vi drar tillbaka till Boston.
Kidsen ville till poolen, efter en timma blev det för kallt.


Massage, 5 dollar för 30 min.


Walk on the beach.




Det är här jag bor btw. Huset längst till vänster är själva hotellbyggnaden och huset med pilen över är det jag bor i just nu.

Men åh

Det var meningen att jag skulle logga in på min mail och inte min blogg, det skedde av bara farten så nu kan jag ju passa på att säga att jag lever. TJA PÅ ER DÄR HEMMA, kan jag ju säga också. Nu har jag varit hos familjen i 5 månader. Helt sinnes. "Bara" 7 kvar. I familjen alltså. Vet dock inte om jag har enbart 7 kvar i USA, kan inte riktigt bestämma mig för detta. Only time will tell.

Storm

Idag har det varit storm och regn och jag har inte gått utanför huset pga detta. Är det såhär även imorgon tänker jag trotsa det och gå ut ändå. Jag gillar storm och regn.

Hur som helst, skrev ju igår om mitt onda öra som jag lyckades bränna här om dagen. Imorse skrek jag när jag kände på mitt öra och insåg att jag kunde flytta på något där inne. Fet blåsa: cheeeeck. Alltså det här med solande medför enbart bekymmer för min del. Nu är det nog med sommar för det här året, TACKAR!







P.s. Måste tacka personen Liz som kommenterade mitt förra inlägg! Jättesnällt att du tipsade om det, tyvärr jobbade jag så hade ingen möjlighet att titta :( Men tusen tack iaf, blir så glad av att människor är så snälla! D.s


Bränd

Fy helvete, skaplig bränna man har åkt på då. Kan inte ens flytta mitt huvud åt sidorna för min hals är totalt sönderbränd. Har för första gången i mitt liv bränt sönder även pannan och öronen. Gör jävligt ont även det. Men detta hade ju alla redan kunnat räkna ut att det skulle ske. Cecilia Kowalik på solsemester. Skulle ju nästan kunna vara namnet på en jävligt rolig film eller nåt. Idag har det inte varit sol så vi har fått leka inomhus istället, ingen var gladare än jag över detta faktum. La puzzel (hur stavar man det egentligen?) i 5 timmar och sånna grejer. Idag köpte jag en tidning åt ungarna som de ska få imorgon om det är molnigt, då kan vi läsa den i en timma = inte så jobbigt för mig. Smart va?


Den här bilden är från igår, lördagkväll, när jag och Joe gjorde oss i ordning för att äta på fin restaurang. Det var ju bra att man antingen var tvungen att boka bord innan på ena stället eller vänta minst en timma på att få ett bord på det andra. Hamnade därför på ett vanligt casual ställe med flottiga pommes istället. Efter det hängde vi runt, drack EN öl osv. Slapp lördag. Igen. (Sa jag att jag har bränt läpparna också? Ser nästan ut som om jag har läppstift. Snyggt)





Inser att bilden på lite av brännan inte alls gör sig rättvis på bild. Det är jävligt mycket värre i verkligheten. Sista bilden visar vad jag gör exakt just nu. Nyduschad med morgonrocken på  liggandes i sängen framför Two and a half men. Tack och godnatt!


Ola <3



Idag har det varit en sån här dag då jag har längtat hem. Detta till allra största del på grund av att Ola uppträdde i Linköping tidigare ikväll. Detta är för många helt obegripligt och förmodligen "fjantigt" men det känns minst sagt FÖRJÄVLIGT att ha gått miste om detta tillfälle! Som tur är har Joe och kidsen faktiskt tagit detta på allvar och sagt hur ledsna dom är för min skull och klappat mig på huvudet (som en 5-åring men whatever) Då känns det på något sätt lite bättre. Men oooooh, kan inte sluta tänka på vad jag gick miste om :(

Jag tog i alla fall Ola-dagen seriöst och har gått klädd i en av mina Ola-tishor hela dagen. Gillar att baksidan av tishan har adressen till hans hemsida med så nu hoppas jag att alla amerikanare här har tittat extra noga på min rygg idag. Tog inte ens av mig den när vi låg vid poolen i 3 timmar. Men vad gör man inte för den finaste och bästa personen jag vet liksom? :D

P.s. Censuren på mitt ansikte hade ni förstått om den inte fanns där. D.s


Day 1

Dagens enda grej som är bra är att vi har tillgång till Internet här, resten har inte varit så jättebra faktiskt. Men nu är vi hur som helst här, ligger nerbäddad i min säng och ska snart orka mig ner till köket och fixa lite äppeljuice. Har crave:at det i 3 timmar nu, börjar bli lite påfrestande. I övrigt har det inte hänt så mycket sedan vi kom hit tidigare idag, mest slappat framför Nickelodeon med kidsen. Till kvällsmat åt vi lasagne och när allt var uppätet kom 2 tjejer hit och tog hand om all disk, "men vad bra" sa värdpappan när värtmorsan sa att hon hade ringt och beställt det. Som om det vore helt normalt liksom. Vilka jävla liv vissa lever alltså. Sinnessjukt. Glömde precis skriva med å, ä och ö. Det händer allt oftare nu för tiden. AmerikanarN liksom. P.s Atlanten är jävligt kall! D.s

Kvällsbilder:








I det här huset bor jag just nu. Det ligger inte nära stranden, det ligger stranden...


Off to Cape Cod

Packar väskorna och förbereder mig på ytterligare semester (jobb för min del ofc) med familjen. Bosätter mig i 10 miljoner DOLLAR's kåken @ Cape Cod. Har inte riktigt fått grepp om hur länge jag blir borta, men det blir minst en vecka i alla fall. Sist (i april) fanns tillgång till Internet så jag packar med mig datorn och hoppas på det bästa. 7 dagar, eller mer, utan kontakt med omvärlden känns lite overkill faktiskt. Man kan ju bli taggad i en bild på facebook eller något annat extremt viktigt.


Boston College

Drog med mig Joe till Boston College idag för att kolla läget lite. Vet egentligen inte vad min tanke var med att åka dit för jag visste ju innerst inne att jag inte skulle ta tag i mina studier i alla fall. Skyller på att det inte såg ut att finnas någon att ställa alla mina frågor till. Men det var trevligt ändå, mycket fin arkitektur och sånt eehehe. Kändes sådär extra trevligt och amerikanskt att slå sig ner för att kolla in det (amerikanska) fotbolls college-laget träna. Jag kunde liksom inte sluta le. Sånna här grejer i det här landet får mig att känna som att jag lever i en film. Drog sen till China town och åt frukost/lunch/middag. Gud, USA är så fantastiskt!






Dirr till baren

God morgon på er där hemma! Klockan är snart 08.30 för eran del och för mig är den snart 02.30. Kom hem från NH på eftermiddagen idag och bestämde mig för att joina på karaokebaren @ Harvard square, Cambridge. Fick höra att en hel kanna med öl bara kostade 9 dollar, rusade till baren och beställde Samuel Adams vilket tydligen inte var så jävla smart då det är finöl och den kostade 20 dollar istället. Blev ju inte så jävla billigt (men bara dra kortet lix) men nog så mycket godare än alla andras billiga Bud Light. Fick gratis skjuts hem av Martin så det kändes ändå rätt okej för plånboken. Äckligt mycket folk hur som helst, på både gott och ont. Över lag en trevlig kväll. Nu är jag så fruktansvärt trött så ska sovisen. Tur att jag är ledig imorgon. Detta faktum ska utnyttjas väl :D








New Hampshire

Kom hem från NH igårkväll och åker tillbaka igen imorgon. Utnyttjade dagen hemma med att luncha med Kristin, lite shopping (endast böcker), jobb 4 timmar och soft häng med My.

Återkommer hur som helst till Boston igen på måndagkväll, fram tills dess förblir jag utan Internet. Detta är lite utav att jämföra med det värsta man kan vara med om. Kidsen har bjudit med 4 kompisar till NH så jag kommer ha skapligt mycket att hålla koll på de här dagarna. Kan bara tänka mig vad vissa av er där hemma tänker om detta. Typ årets skämt. Saken är dock den att jag är rätt kung på det här även om ni kanske har svårt att se det framför er ^^

Thx bye!


Helgen i bilder, råå

Nu ska jag och Anna strax åka till stan och äta brunch. Hoppas att det inte kostar skjortan bara, det kanske låter gott! HA HA. Sen ikväll ska jag ta ett busshelvete och åka till dom andra i New Hampshire, det känns typ lagom trevligt med 2,5 timmar i buss till något som jag inte ens vill åka till. Kan inte bli bättre........... Ja ja, hörs då! Kommer tillbaka en sväng på tisdagkväll.


Fredagkvällen spenderades med min norska polare. Shopping, middag, bio och sleepover.


Shopping och lunch med Frida som åkte hem till Linköping på semester igårkäll. Inte alls avis eller så ^^






Utekväll med Annz



14 år och FF. Typ.

Lite så det känns nu när jag och Anna sitter i min källare och dricker öl. Familjen är i stugan så jag har huset för mig själv, känns både fruktansvärt skönt och aningen läskigt. Hade dock besök av Tonje igår så madrassen står kvar till Anna inatt. Ska dra på Landsdowne, det gör vi alltid när Anna är med för hon är för liten för att komma in någon annanstans. Men det är okej :D




Blöta kläder

Visst för att jag är fruktansvärt trött och att jag idag har fått höra "you are not ok today, cici" efter diverse mindre genomtänka händelser men jag trodde åtminstone att jag skulle minnas att klä av mig innan jag klev in i duschen. Men icke. Duscha med kläderna på var verkligen ingen höjdare och nu hänger grejerna kvar i duschen och torkar väl om ett par dagar eller så :D

Sluta lyssna på Ola och sova istället vore kanske på sin plats. Imorgon är det fredag - JARRRRÅ!




Trevlig kväll

Har spenderat kvällen hos My dit jag blev bjuden på middag. Fick till och med äppelpaj och Ekströms vaniljsås till efterrätt. Sen bjöd hennes värdson (snygga 16-åringen) över hans polare på fest, My bjöd på 2 öl och sen gick jag hem. Ja, i korta drag var det vad som skedde för min del ikväll. Jag är trött som fan. Ser fram emot helgen äckligt mycket för övrigt. Då ska jag försöka sova lite också :D Eller hur, Anna?! Visst ska vi hinna sova lite? Snälla rååååååå!

WOOOH

Helgen i New Hampshire är över och jag är åter tillbaka i mitt rum i Boston. Det känns alltid lite extra bra att kliva in genom min dörr efter en tid där. Idag har jag lämnat av E på swimcamp, promenerat med F och blivit aningen utfrågad av en snubbe i området. Nog för att det är privat område men orka gå fram till en tjej med världens sötaste unge och fråga tusen frågor om vem jag är, vart jag bor, vad jag gör osv, för att avsluta med "aa, för jag vill inte ha någon på våran privata mark". Kanske bara är jag som kommer från socialistsverige som blir aningen trött på extrema överklass-människors beteende, låt ungen få leka bara. Jävla tur att jag faktiskt bor där också så jag inte blev ägd. Då hade jag dödat mig själv.

I eftermiddag + kväll har jag jobbat på en simtävling @ Harvard. Var aningen skeptisk innan detta, men jag var rätt så kung på att sitta och ta betalt. Men mest kung var jag nog ändå på att titta på alla snygga simmare. Ska jag någongång i mitt liv gifta mig så ska detta ske med antingen Ola (såklart helst av aaaaaaalla i hela världen!) eller en simmarkille. Eller ett hockeyproffs. Eller en rockstjärna. Amen.

Nu ska jag äta upp mina svenska pannkakor, titta på The Bachelorette och sen sova.




RSS 2.0