Min "kollega"


Eftersom jag och mamman mailar minst en gång varje dag så kommer alltid lite ny information, men jag har lite svårt att urskilja vad som egentligen är intressant för er läsare att veta så då blir det mest att jag struntar i att berätta en hel del saker. Hur som helst, den andra au pair-tjejen kommer att anlända några veckor efter mig och jag kommer att få vara delaktig i valet av au pair, vilket känns bra. Familjen förstod att det var en viktig del för mig att veta vem jag kommer att arbeta tillsammans med så jag kommer också att få prata med henne i telefon och säga vad jag tycker innan de gör sitt slutgiltiga val.

Mina arbetsuppgifter kommer att vara specialiserade på tvillingtjejerna (10 år) och den andra tjejens ansvar kommer främst vara den lilla (1,5 år). Jag tror att det är det bästa för min egen del, då ansvaret för den lilla har gjort mig lite nervös. Det måste jag "bara" reda ut de första veckorna tills hon anländer. Det blir en... upplevelse.

Kommentarer
Postat av: sash

men naaaaaaw :D VILKA SÖTISKIDS :D

2010-02-09 @ 09:13:03
Postat av: Rebecka

Ni kommer nog få mycke roligt ihop! :)

2010-02-09 @ 14:15:40
Postat av: Malin

:D Skönt för dig att du får vara delaktig i det valet då. Blir säkert kanon det här :D

2010-02-09 @ 18:02:48
URL: http://malinos.blogg.se/
Postat av: laura

äh vadå det där blir inga problems dom ser ju ju riktigt välvårdade ut eller vad det heter,kanske inte välvårdade? men du fattar nog :D

2010-02-09 @ 19:17:49
URL: http://laurasgata.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0