Äntligen fredag!

Nu drar jag och Anna på bio + middag @ Fenway. Sex and the city 2 blir det. Ganska taggat ändå! Sen tar jag tåget till Kristin och Dennis och är där över helgen. Fruktansvärt skönt att komma ifrån huset alltså! Känns dock lite tungt att lämna min dator hemma, men den väger fan för mycket för att orka bära på. Har visst redan packat alldeles för mycket kläder. Som vanligt. Ska bli bättre på det under det här året. Note to self!

Men tjarrå!

Snakke svensk

J tar sig ann att försöka prata lite svenska.



"Förhoppningsvis blir vädret bra imorgon också"

Jag vet inte hur man ändrar filmen så att den inte blir sådär på sidan så ni får ha lite överseende med det.

Sol az

Trodde det var ett skämt när jag tittade på termometern under dagen idag. Alltså vadå 42 grader? Haha! Det är antagligen första gången i mitt liv som jag upplever en sådan hetta. Helt sinnes! Den senaste tiden har det verkligen varit något fruktansvärt varmt här. Så tänker man att det är kväll, klockan är 21.00 och att man nog kan gå ut och softa lite, så kollar man på termometern och så är det 25 grader och man dör när man går ut då med. Jag vet inte riktigt hur detta kommer sluta för lilla mig som har lite problem med att överleva allt som är över +17. Well, det återstår att se.

Jag frågar mig själv varje dag varför en familj som denna inte har en fet pool. Drömde till och med att de hade en här om natten, så gärna vill jag ha en! Tror jag ska köpa mig en sån där plastpool som jag kan svalka mig i. Vore förjävla trevligt! Ska nog ha att kolla vidare på det som ett av helgens projekt.

Class

Herregud! Ikväll skulle den andra au pairen här, let's call her J, på nån "prata-engelska-class" och av någon okänd anledning bestämde jag mig för att följa med. Vi delade in oss i grupper, typ 6 i varje + en "lärare", sen snackade vi om olika saker, läste lite, spela nåt kortspel osv. I nästan två timmar höll vi på och tiden gick faktiskt ganska fort. Jag vet dock inte om det gav mig speciellt mycket, vissa kunde jag inte ens tyda vad de förstökte säga. Bäst var när jag fick tala gott om Sverige, hockey och förklara för alla vad mitt favoritord på engelska betyder, nämligen random. Succé :D

Men guuuuuud, den första "läraren" som var i min grupp alltså... HEY, THE MAN OF MY DREAMS! Han var det finaste nåååååågonsin! J såg direkt på mig när vi var klara (vi var inte i samma grupp) att jag var helt såld. Gillar mest att jag skrek till henne när vi kom ut från bibblan "ooooooooh I just met the love of my liiiiiiiiiiife!" varpå hon säger "han går precis bakom oss". Whatever, jag bjuder på den idag, var på sånt förjävla trevligt humör :D Det roliga var att J innan sa att jag skulle rycka upp mig lite, att det skulle bli kul att jag kanske skulle träffa mitt livs kärlek där - och så gör jag det! Även att han själv inte vet om det :D Ska gå dit nästa vecka igen och hoppas på att han är där då med. Är han inte det tänker jag aldrig mer gå dit. Så ni vet.


Brookline Library där vi var ikväll. Upptänkte precis att jag visst har fått med min nya kärlek på bild, bakom bilen längst bort. Helvete, hoppas han inte såg och tror att jag försökte ta bilder på honom :O Bra_intryck!

Lost

Dagens stora händelse: Sista Lost-avsnittet NÅGONSIN! Har verkligen bävat inför den här dagen och jag kan ju erkänna att det var jävligt jobbigt. Grät x antal tårar och höll hela tiden koll på tiden "nu är det bara 30 minuter kvar av Lost... nu är det bara 15 minuter kvar... nu är det bara 1 minut kvar!!" Helt sjuk känsla nu efteråt alltså. Aldrig någo nsin mer kommer jag att ha ett nytt Lost-avsnitt att se. ÄRLIGT! Okej, ingen förstår mig antagligen i denna hysteri men jag har varit besatt av denna serie i så många år nu. Säsong 1 och 2 (eventuellt 3 med) är det bästa du någonsin kan se i serie-väg, alla kategorier, alla dagar om året - jag lovar! Jag kan allvarligt talat inte sätta några ord på det.

Jag minns när jag och Martin var på semester på Öland och vi hittade säsong 1 hemma hos hans bror i Kalmar då vi sov där första natten. Vi malde igenom huuuur mycket som helst, och väl på Öland fick båda abstinens och vi lämnade därför Öland tidigare än beräknat och bosatte oss i Karlmar där tv + Lost fanns. Det första vi gjorde när vi kom hem var att köpa säsong 2. Dirr barre! Sån sjuk känsla. Det blev ett beroende from minute 1 of season 1.

Oj, bra blogginlägg för övrigt. Någon form av kärleksförklaring till Lost såhär på måndagkvällen :D I övrigt har det varit en okej dag, varit trött som ett helvete bara. Ska nog sova nu. Känner att ett breakdown är påväg. P.s Testade precis en Dr Pepper och det var bland det vidrigaste jag druckit någon gång. Big fail. Aldrig mer. Hejdå. D.s





Aldrig någonsin mer Jack Shephard! Hur ska jag överleva?! Han är den tredje och sista personen på min lista "folk-jag-vill-gifta-mig-med". (Ehm, vem fan har ens en sån lista?! Jag kan inte vara helt okej) Whatever, i love him to death <3

Work

Idag skulle jag egentligen varit i Newport, Rhone Island, och kollat på feta mansions och ätit lunch vid havet. Men tydligen var hela familjen tvugna att handla tomatplantor just precis idag så jag måste stanna hemma med grabben. Känns inte roligt nån(jävla)stans om jag ska vara uppriktig. Ska väl väga upp det med att tjura i min ensamhet på mitt rum resten av dagen sen. Vill att Anna ska komma hem från California och sånna bra grejer! Aldrig mer ska hon få åka iväg utan mig :D


Tonje på liveuppträdandet i fredags. Bästa med helgen måste fan varit att bara kunna glida in på stället, säga att man står på listan och inte behöva betala ett öre. Enda gången det kommer ske i mitt liv så det får man väl se till att njuta av ett par dagar framöver med.






Snart helg

Klockan är 21.00 och min dator kommer att stängas av för dagen alldeles strax. Trött_tjej89. Fast egentligen är jag inte jättetrött men jag kan ju försöka inleda min seriösa sida med att sova tidigt för att vara utvilad till arbetet imorgon bitti när klockan ringer 06.00 hehehee (jag börjar alltid 07.00 men måste snooza 45 min innan jag kommer upp) Imorgon hoppas jag för övrigt på en rätt soft dag. Jobbar 07-09 på morgonen, sen ska jag luncha med my sistaH. Sen har jag grabben från 18.00-19.00 och sen kommer förhoppningsvis familjen hem senast 20.00 för jag och Tonje ska nämligen på någon randomkonsert. Vi träffade några grabbar i lördags som delade ut demos och bad oss komma och kolla när dom lira fredagkväll. Tydligen ska man ställa upp på det, trots att musiken var aningen för lam för min smak. Ja ja, kan säkert bli en trevlig fredag hur som helst.

P.s Är lite ledsen för att det var sista avsnittet för säsongen av "Halv åtta hos mig" ikväll. Vet inte riktigt hur jag ska överleva nu när alla serier börjar ta slut. :/ Mamma, förresten! Var inte hon 23-åriga tjejen som var med i Halv åtta hos mig den här veckan SJUUUUKT JÄVLA JOBBIG?! Jag kunde inte ens titta eller lyssna när hon pratade. Idiot! Ja ja, tjarrå! D.s

:(

Har tydligen haft ett fysiskt breakdown idag. Känner mig fett sjuk men termometern har inte visat några direkt höga siffror idag så jag kanske slipper undan feber. Fast fan hellre det än så som jag går runt och mår nu. Och måste jobba ändå, liksom. Gosh, jag ville bara avlida imorse. Tog en fin nap mellan 09.30 - 12.30 vilket gjorde att dagen kändes aningen bättre åtminstone psykiskt. Eller fan, dagen har varit bra psykiskt faktiskt, inte ett enda breakdown efter klockan 09.00 imorse.

Jag vill aldrig flytta härifrån, Boston, MA, USA! Kan inte bara någon rik och trevlig snubbe fria till mig eller nåt? Hatar att pengar ska sätta stopp för alla ens jävla planer och önskningar i livet. Inte ett skit kan man göra. Så sjukt deppigt. Okej, dagens första psykiska breakdown efter 09.00: check! Jag själv som orsakade det också. Så jävla onödigt. Ska kolla på Lost och sova. Hej då allihopa, säg till om ni vill sätta över lite pengar till mig och behöver mitt kontonummer heheeeeh...

Måndagmorgon

Helgen var sjukt trevlig! Slutade visst med lite fest både fredag och lördag + annat mycket trevligt häng med Tonje som alltså var här lör - sön. Vi har shoppat, lunchat, hängt i parken, promenat, tagit massa bilder, åkt Boston duck tour osv. Vi har haft tur med vädret också så ja, allt har bara varit perfekt :D














Utekväll

Idag har jag 1: Varit lite full, 2: Träffat mitt livs "kärlek" 3: Inte bytt nummer med honom.
Synd för mig, men tur att jag ändå inte tror på kärlek. Nu måste jag sova så jag är på g när jag imorgonbitti ska möta upp min bästa norska kompis - Tonje! Hon ska sova hos mig lördag - söndag. Blir sweet! Som fan, faktiskt :D Sjukt taggad!


Dagen i lite bilder

Idag har jag aktivt jobbat i 2 timmar, lolz. Äckligt skön dag heheh. Drog till tjejernas skola och kollade när de lirade lite lacross. Lacross måste väl för övrigt slå rekord i att vara den mest sjuka sporten? Vad är det för påhitt egentligen? Jag förstår inte alls tjusningen. Wahevah. Drog hem och hängde med My i det fejna vädret. Sedan traskade jag den lilla biten över tomten över till mig, åt svenska pannkakor och drack ett glas mjölk. (Smakade av någon anledning inte alls lika gott som hemma). Sen råkade jag spilla ut ca en halvliter aceton på bordet vilket resulterade i någon form av uppfrätet bord, la en duk över och låtsades som ingenting och hoppas på att ingen någonsin ska märka det :D Sen bakade jag muffins till kidsen och sen kom alla hem i en timma innan dom drog på balett. "Tjarrå, tack för soft dag!"

Tjejernas skola:












Wops

Idag sa M: "Cecilia, you seem sad..." Hon vet dock minsann hur man lyckas få mig on the go igen - man pratar grabbar! Så här löd en del ur dagens mycket givande konversation:

M: I can't believe you like Tuukka Rask (målvakten i Bruins för övrigt)
Jag: WHAAAT?! He is soooo hot! You have bad taste in boys.
M: Oh my god, no. My boyfriend is hot!
Jag: Kiki, you don't even have a boyfriend.
M: OOOH, I KNOW! Thank you so much for reminding me of that, Cecilia!

Sjukt kul att höra henne snacka om sina heta killar, vem hon ska gifta sig med, att hon bara dejtar äldre killar för de andra är så omogna, hur hennes kompis snodde "hennes kille" och om hur hon sa hej till den hon gillar (som hon aldrig har pratat med i princip) just den dagen jag hade plattat hennes hår och hon såg skiiiiitsnygg ut (citat från henne själv) Var man sådär när man var 10 år egentligen? Troligen var väl jag det men över lag liksom ^^


Min kille... (sort of heheh) <3 <3 :D :D :D

Utkast: Maj 10, 2010

Så här kan alltså en vanlig lördagkväll se ut i mitt liv numera. (Aningen mer barnsligt än att sänka minst 10 starköl och sen inte minnas vad fan man har gjort mellan 00-04) :D
             

W/e


Helgen har bestått av det som bilderna nedan visar. Promenad med nya au pairen, simtävling, shopping och cykeltaxi med fett_snygg kille, jobb och sleepover med Anna även lördagkväll. Igår var det Mothers Day här, trots att jag var fett tjurig gick jag upp mitt i natten för att lägga mitt och barnens projekt + en cupcake på köksbordet så hostmum såg det när hon gick upp. Sedan åkte vi till Harvard Club och hade lunch med resten av släkten. Sjukaste jävla buffén alltså! Hummer, musslor, ostron, olika sorters lax (varav det fanns gravad med hovmästarsås. Det stod till och med "swedish salmon" i beskrivningen. Jag fick tårar i ögonen.) Och ärligt, efterrättsbordet/borden var ju helt brutala. Jag har aldrig varit med om dess like. Tänkte på dig Pet... Hade gjort vad som helst för att ha dig där, du hade verkligen varit i himlen bland all fantastisk mat :D

















Fredag!

"Sängen" är bäddad och klar. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 19.00 så Anna kommer till mig! Tredje helgen i rad hon sover hos mig nu, helvete vilken trevlig tradition :D Imorgon ska vi tydligen "jobba" när ett av mina värdbarn har simtävling. 07.00 - 12.00 ska vi alltså kolla in när Harvardgrabbar simmar! Eller aa, kalla det jobba om ni vill. Sweet!


Hejsvejs va

Nu har den andra au pairen anlänt. Hon har varit här i 5 timmar och vi har redan haft diverse trevliga pratstunder. Gillar mest den senaste när hon frågade mig vad jag tycker om familjen (heheheee eeeh). Men skönt att jag redan nu känner att vi kan vara jävligt ärliga med/mot varandra, det har jag längtat efter in this house. Jaja, inget mer snack om det. Vidare update om utveckligen av detta om kanske en vecka när jag vet lite mer hur det känns. But so far, so good. Sen vet jag ju att saker i mitt liv som känns sisådär rätt bra brukar sluta i ett rent helvete. Gud måste älska mig något otroligt :)



Jag gjorde en skylt och satte på Joaras dörr så hon skulle känna sig välkommen. Här försöker man minsann! (Förjävla nöjd med skylten som ser mer ut som "Made by Cecilia, 6 years old")




Amerikanare...

Kvällsmat 20.45: check! Är inte helt övertygad om att jag gillar dessa sena middagar som sker väldigt ofta. Måste dessutom avbryta mitt i viktiga hockeymatcher för att äta, eeeh big fail?

Måste sova! Vet inte när jag och mitt huvud ska vänja oss vid dessa få timmar sömn. Konstant huvudvärk i 2 veckor nu, vilket jag i och för sig är van vid att det kan ske hemma med men här måste man ju hålla uppe humöret utåt 24/7. (Alltså 24 timmar om dygnet, för dig mormor som läser bloggen och troligen inte alls förstår vad dessa moderniteter betyder) Jag har inga av mina mediciner mot huvudvärken med mig hemifrån heller verkar det som. Kommer avlida inom loppet av 2 veckor, bara så att ni vet.

Imorgon ska jag platta håret på M för dom ska ha nån bok-grej i skolan. Jag frågade vilken tid vi skulle göra det, svaret blev 06.00, efter lite mothugg från min sida blev det 06.15. Men allvarligt, förstår inte hur en 10-åring kan ta 1 och en halv timma på sig på morgonen när jag hinner duscha, föna håret, platta håret, fixa frisyren i övrigt, sminka mig, välja kläder, klä på mig, äta frukost, kolla på serier och syssla med övrigt datanördande under samma tidsperiod. Ae gud, dom är fantastiska dom små liven............. Typ :D

JP

Har spenderat några timmar @ promenix. Drog till banken, åt lunch, handlade lite skit och gick hem. Det var trevligt och jävligt varmt, sisådär 30 grader. Pjuh, men är nu hemkommen och tydligen rådäckad i min säng. Orkar inteeeeeee vara vaken mer! Har jag möjligheten kommer jag lägga mig 20.00 ikväll, jag lovar. Eller njeee, 20.30 så jag kan se "Halv åtta hos mig" först. Ska vika lite tvätt och softa till ett Lost-avsnitt nu innan ungarna ska hämtas från Robotics 17.30. Typiskt att det är sista gången för dom idag, har dyrkat tisdagarna annars för då har jag kunnat softa fram tills dess. Well, bara tagga till. Lite svårt idag bara, det ordnar upp sig tills imorgon.












GAAH

Så här slutar det alltså när man låter en 10-årig tjej hålla på med smink:

 

 

Irriternande 1: Det var min allra dyraste ögonskugga
Irriternade 2: Jag vet inte hur man får bort smuts från en heltäckningsmatta
Irriternade 3: Hon låtsades som ingenting, drog när hon var klar och städade ingenting!

Gosh, I just love her to death hehehe. Vad tycker ni om hennes "makeovers" som hon själv så stolt kallar dem?
Irriternade 4: Det såg förjävligt ut!







Let's go Bruins

Igår, lördag, lirade Bruins sin första match i omgång två i slutspelet. En annan letade biljett och skulle precis betala 100 dollar när familjen fixar så jag kan ta en av deras säsongsbiljetter. En biljett för 157 dollar, varav jag inte betalade en spänn själv, kändes helt jävla okej (och lite dumt för det är ju trots allt nästan 1200 kronor.) Men helvete vilken grej det är alltså! Hade gåshud över precis heeeela min kropp när dom sjöng nationalsången och spelarna kom in på plan osv. Så jävla annorlunda stämning jämfört med hockeyn hemma och framför allt bättre drag nu när det är slutspel. Typiskt svenskar att vara mest tillbakadragna i hela världen och inte ens våga sjunga nationalsången eller vifta med sin handduk som alla får. Hur som helst, vilken match! Trodde vi satt säkert efter 2-0, 3-1 samt 4-2 ledning, men det stod 4-4 när slutsignalen gick. Vann med 5-4 i första förlängningsperioden. Helvete så gött :D Hemmamatch imorgon igen, och jag ska inte gå. Life's a bitch.




Lilla bakisen

Jag jobbar. Tydligen. Jobba ikväll = softa hemma i soffan med Anna. Det är bara lillkillen som är hemma och han sover, så vi har precis ätit (i soffan vilket man inte får hehehe) Blir fan ingen ansträngande kväll idag, inte. Det blev det visst igår istället. Startade kvällen med att möta upp Kristin, gå till nåt event där Emma var. Stod inte på listan, lyckades komma in, drack gratis vin. Vidare mötte jag upp Anna, åt sushi, köpte öl och vin, intog en bänk, söp, drog till krogen, kom inte in (Anna är inte 21 ännu), blev tjuriga och hatade USA :D Sista utvägen var för Anna att ta mitt körkort och försöka komma in på det, vilket vi lyckades med. WIN! En kvart senare gick sedan jag in på mitt pass och sen stod vi där med varsin öl i handen, minst en timma senare än planerat men vafan...

Första krogbesöket i Boston: Check!
Se en hel del snygga grabbar på samma plats: Check! :D



SKÅL OCH HEJ, HA EN TREVLIG SÖNDAG DÄR HEMMA!


RSS 2.0