Bra dans

Som sagt, min OLA-cd är äckligt populär här :D


Så jävla fin i början när han låter hans bear dansa med. I slutet säger han "jag älskar Ola" men det bröts för tidigt. I övrigt var det sista han sa innan jag la honom i sängen ikväll "where did Ola go?". Haha, jag är så stolt över min lillgrabb :)


Fint man har bäddat sängen där i bakgrunden också. Det brukar alltid annars vara mycket bättre gjort än så. Typ, heheh.


OLAS NYA ALBUM! FINALLY!

Igår anlände paketet som jag en vecka har väntat på ska landa utanför dörren. Tack mamma! Förhandsbokade och fick den signerad dessutom. Omslaget i övrigt må ju vara det snyggaste jag någonsin skådat! Men i alla fall, vilken jävla succé-skiva! Det har tagit honom 2 år att skriva låtarna och göra det här albumet klart men det var helt klart värt all väntan. Älskar typ alla låtar :D Kan ju meddela att övriga skaran av familjen här också gör det. Idag när jag och M pysslade i källaren bad hon själv till och med om att få lyssna på den och en låt körde hon om och om igen. Sen pratade vi lite om min kärlek till Ola, och när jag sa att det känns hopplöst sa hon "No, it can happen if you believe in it. Imagine if you meet him one day and he realize that he is in love with you". OOOH <3



Helgen

I fredags kom Tonje hit och vi spenderade kvällen med middag och bio. Såg en skräckis som hette Devil, lägg det på minnet och placera den i kategorin "filmer-jag-inte-bör-se". Skit-film! Nästa gång jag går på bio (kanske med Sanna och Bralle? wooowowo) ska jag se The Town, den ska tydligen vara en höjdare. Anyway, sen sov Tonje här och på lördagen segade vi, drog till stan, åt en sen lunch och sa sedan hejdå. Hatar hejdå! Framför allt när jag vet att jag inte kommer träffa henne på alldeles för länge igen, hon ska nämligen åka hem till Norge. Efter 6 månader var det nog och jag klandrar henne inte - tvärtom. Jävligt synd för det är en tjej som jag gillar som fan! Men nu har jag en anledning att åka till Oslo när jag kommer hem och det är ju trevligt :D

Efter vårat hejdå tog jag tåget till Kristin och Dennis där jag sedan spenderade resten av helgen. Höjdpunkten måste varit de svenska köttbullarna vi gjorde, med sås, potatis och lingon. MMM! Det kunde ha varit kavajen jag köpte också, om det inte vore så att jag 10 minuter senare hittade en som jag gillade bättre i en annan affär. Orkade inte byta och hålla på så nu får det kännas lite surt istället.






Shopping

Inhandlade visst en ny North Face-jacka i tisdags. Fick lite, lite ångest efteråt men det var ju faktiskt ett nödvändigt köp. Min trasiga skinnjacka eller min kortärmade jeansjacka känns lite sådär när det blir höst sen nångång. En ny klocka köpte jag för ett tag sen också. Dessa två saker är nog typ det bästa (och dyraste) jag shoppat här hittills. Ny klocka vankas för övrigt igen om 2 veckor. Varför är det så äckligt kul med ny klocka egentligen? Mår typ skitbra jättelänge av det :D





Baby art

Jobbade 7-9 (vilket är typ standard nu) imorse men vid 9 skulle Frank och Joe promenera till Franks art class och eftersom jag ändå kände för en promenix bestämde jag mig för att följa med. Idag var det art + fordon så det var typ doppa leksakstraktorer i massa färg och grejer. I slutet läste vi bok och sjöng en sång, då kom en kines-unge och helt random satte sig i mitt knä. Populär tjej man var. Sen gick vi hem. Haha fan vad seriös jag låter.

När jag kom hem snacka jag med först Daniel på skype och sen med Sanna. HELT JÄVLA SJUKT att hon och Bralle snart är hääär hos mig! Igår när jag körde hem från E's simträning kunde jag enbart tänka på att om 2 ynka veckor sitter dom tillsammans med oss i bilen påväg hem också. Fast 2 veckor har aldrig känts så långt förut. Vill att det ska vara nu! Kommer bli helt sinnes :D


6 månader

Idag har jag varit i USA i ett halvår! Lika mycket till och sen är jag "klar". Måste faktiskt säga grattis till mig själv som har tagit mig igenom detta med livet i behåll, jag kan knappt förstå att det är möjligt. Kanske är jag starkare än vad jag egentligen tror. Hur som helst, 6 månader kvar sen får vi se om jag återvänder hem eller ej. Kan inte betstämma mig. Jag vill - men ändå inte. Boston må vara bästa platsen på jorden faktiskt, men riktigt så lätt är det ju inte...

Lördag/söndag

Det var min jobbhelg den helgen som var så x antal timmar spenderades tillsammans med framför allt Frank. Kändes som att vi den mesta tiden satt på toaletten, då han just nu håller på med träning inför att sluta med blöja. När han bajsar på toan springer vi alltid några naken-varv runt våran ö i köket och skriker poo in the pooootty och sånna grejer. Det tycker han är kul. Skitsamma.

På lördagkvällen cyklade Frida hit och vi gick till tunnelbanan och drog till Anna där vi hade ff, så jävla coolt. Gjorde hemmagjord pizza och kollade på The Killer, äckligt dålig film. Tur att Ashton Kutcher dock är snyggast i världen. Drog hem runt 12 och somnade med Frida brevid mig i sängen. På söndagen jobbad jag 4 timmar på morgonkvisten och sen kom Anna hit och jag fick vara frisör. Klippte lugg och det blev snyggt. Sen drog vi till stan och träffade Frida för lite strosande och sushi-middag. Avslutade kvällen på Stop and Shop med Frida som skulle "stor-handla" till sin värdfamilj. Sen skjutsade hon hem mig, för det var för mörkt för att gå. Skön.t med mörker ibland. 









Ska kolla på Halv åtta hos mig nu, och kanske eventuellt Idol. Borde ju sova alltså. Det här med att börja 7 varje morgon är inte riktigt det mest glamorösa med detta arbete. Inte att sluta klockan 23.00 imorgonkväll heller för den delen. Tja!


Fredagen

Hade en random ledig dag i fredags så drog till ett mall i närheten med Frida. Ska aldrig mer åka dit i shoppingsyfte i alla fall. Det var alldeles för dåligt (och dyrt?) utbud. Men det var ju lätt värt ändå för vi åt lunch på Chesecake factory. Seriöst den finaste pasta carbonaran jag någonsin ätit fick jag i mig och nästa gång ska jag lätt ta dinner-portion så jag kan ta med mig resten hem. Kanske ska orka en chesecake då med.





Efter det drog jag och hämtade ut Annas och mina biljetter till Red sox-matchen som jag hade köpt dagen innan. Jag vet inte om det bara är jag men vafan är baseball för sport egentligen? Vi satt där i 4 timmar och förstod ingenting. När matchen väl var slut trodde vi att det var paus, och när vi lämnade arenan gjorde vi det ovetandes om vilka som ens vann. Nu ska jag inte få det att låta som att det var helt värdelöst men nu har jag gjort det en gång och det kanske räcker. En trevlig upplevelse sådär bara att faktiskt ha varit på USAs äldsta baseball-arena och ha sett ett av USAs absolut bästa lag lira.

Bästa var nog efter matchen då vi lämnade arenan och hade 20 meter till Annas och min favoritbar. Drack bara 3 öl (skulle jobba 09.00 lördagen och har lärt mig av tidigare erfarenheter att 10 öl inte är så bra då) men stannade till stängning, träffade soft folk och vid 03.30 tog jag en taxi hem med en svart snubbe som snackade svenska. Skapligt random sådär. När jag väl var utanför mitt hus fick jag sitta kvar i bilen i 10 min för han drog fram en liten fusklapp där han skrev ner lite nya svenska meningar som han ville lära sig. Tydligen gjorde han så med väldigt många av hans kunder så nu snackade han asmånga språk. Cool kille. Synd att en människa med den viljan att lära sig förmodligen aldrig i livet hade en chans att gå på college.






Torsdagen

Ligger aningen efter i bloggandet känner jag men jag är ju också en fruktansvärt upptagen person. Eller bara en lat. Hur som helst, i torsdags spenderade jag lunchen med Krillan och hennes bebismage för första gången sen hon kom tillbaka från Sverigesemestern :D Kan fortfarande inte förstå att hon ska bli morsa och jag ska bli moster, men fan så glad jag är! Pricken över i:t var ju att hon hade med sig en stock snus (present från farsan) och en Marabou chokladkaka. Lite lagom nöjd tjej man var efter det mötet liksom.

Nu är det söndagkväll och jag börjar som vanligt 07.00 imorgon bitti nu när skolan har dragit igång för dom små liven igen. Det har varit en helg med full jävla rulle 24/7 skulle jag säga men uppdaterar mer imorgon istället, måste försöka sova nu. Spännande val där hemma i Sverige idag med ju förresten, och mer spännande lär det bli nu när resultatet är officiellt med allt vad det innebär. Synd att vi inte fick ny statsminister dock, omöjligt att titta på Reinfeldt och ta honom seriöst när han hela tiden ser ut som en förvuxen och ledsen bebis. Inte bara därför det var synd iofs, bör tilläggas. Tjarrå!




Hockiiiii

Den här dagen började ju minst sagt deppigt med att på riktigt inse att det faktiskt var Elitseriepremiär där hemma och att jag inte på något sätt kunde vara delaktiv i det. Blev ju nästan outhärdligt när man fick diverse kommentarer på facebook samt se bilder från bussen och helvete. Trodde fan inte att det skulle kännas så mycket att jag skulle tjuta men gosh, det var tungt. Jag sa redan innan att hockeyn var det jag skulle sakna allra mest under min tid här (om man bortser från vissa människors närvaro) och det fick jag ju garanterat bevisat idag. Det här kommer bli fruuuuktansvärt jävla tufft. Skapligt deppigt halvår jag har att se fram emot nu. Känns ju... kul. Oså.





På förra årets premiär kom jag med en bruten handled i fett LHC-gips. Men var lika glad för det :D
P.s Var inte i mitt allra nyktraste tillstånd när bilderna togs. D.s


Helgen

Så var det måndag igen och ytterligare en ledig helg är över. Det har minsann varit full rulle sedan i fredagskväll. Har hunnit med Landsdowne, lunch, strosande och ankbåtsåkning i Boston Common med Frida, kräftskiva hos Annas värdfamilj med massa av deras softa polare, söndagsfrukost/lunch på stan med Anna och Linda och i övrigt slappt häng hemma hos Anna med bakismat i form av svensk mat och sånna grejer. Jag känner mig nöjd med min helg minsann! Så har man fått skratta lite, äta lite, dricka lite, umgås lite och sånna grejer. Sovit desto mindre dock. Hoppas jag kan sova tidigt ikväll. Typ snart. Ska bara lära mig lite fler balett-steg av M först, hon tyckte inte att vi var klara med det för dagen (trots att svetten rann i min panna)








Annas värdmorsa är svensk för er som inte visste, därav kräftskivan. Snapsen och de svenska snapsvisorna gick hem hos armerikanarna minsann. Anna och jag åt mest. Då vet man att det är som vanligt, som det ska vara.


Bestämde oss efter krogen att dra till Chinatown med Nick och Joey för att äta lite. Dom tog oss till en fet jävla restaurang, fullsatt med folk och liksom ett helt seriöst ställe. Klockan 3 på natten. Skapligt mycket finare än en kebab på Ågatan efter en krogenkväll hemma minsann. Tydligen så ska man även beställa cold tea i Chinatown efter klockan 02 för att man ska få in en öl, men det gjorde vi inte.


Baby class

Idag var jag och F på spanish class. Bebis-spansih-class då alltså. Det var jag och typ 8 andra föräldrar och så deras kids förstås. F var lite sådär blyg och ville hålla sig väldigt nära i början och ville han gå så tittade han på mig och sa "come Cici, come" men sen släppte han loss lite. Ingen av oss fatta ju ett skit och ett års studerande av spanska i trean gav mig... ingenting. Minns typ hej och sånna smågrejer men i övrigt var det ju ren katastrof. Låtsades sjunga lite och klappa händerna. Succé. Och läraren sa att från och med nästa vecka kommer hon enbart prata spanska. Lol? Men vi hade det trevligt, jag och Frank. Han är så fantastisk :D


Lång dag

Det kändes sådär kul att kliva upp idag efter endast 2 timmars sömn inatt. Helt fruktansvärt vad jag hatar detta bekymmer med att inte kunna sova. Men dagen har ändå varit helt okej. Ikväll har vi firat jude-nyår, ätit god jude-mat och druckit ett glas vin till det. Efter det fick jag med mig alla till tvn för att kolla på tennisen, Robin Söderling vs Federer. När matchen var slut var jag den enda kvar i soffan, knappt vid medvetandet. Känns lite sådär att ha spenderat det som skulle vara min sova-kväll på skit-tennis, men det är ju trots allt fantastiskt trevligt det där med sport. Gud, längtar ihjäl mig till hockeysäsongen börjar igen. DÅ är jag lycklig :D

Imorgon är det torsdag och det kommer bli en jävligt lång dag det med. Sen är det en lång fredag med, men sen är det ääääntligen fredagkväll och min lediga helg och det är ju alltid lite extra trevligt sådär.


Rutiner

Dålig uppdatering beror på att jag ju var i huset i New Hampshire onsdag - söndag. På lördagmorgon kom Anna dit med bussen och hjälpte mig att jobba lite och på söndagen åkte vi hem igen. Vi planerade att gå på bio på kvällen men insåg att det ju var röd dag på måndagen (jag fick ledigt) och att det kanske gick att festa till det lite trots att det var söndag. Drack upp det jag hade i kylen här hemma, åt sushimiddag på stan och drog till vårat favoställe at Fenway där dom minsann hade öppet till 2. Tog sen taxi hem till Anna, och där spenderade jag sedan hela måndagen med chill häng och sen shopping på kvällen.

Idag var det alltså tisdag och kidsen börjar skolan imorgon. Känns typ rätt skönt att få tillbaka lite rutiner och sånt där, min resväska har varit konstant packad och mitt rum är årets kaos efter den här sommaren. Inte för att sommaren är slut här men wahevah, ni hajar.

F var världens finaste kille idag. Jag älskar honom till döds dagar som denna. Ibland kan vi bara titta på varandra och skratta ihjäl oss. Okej, grabben är 21 månader gammal men fan vad man kan ha kul ändå. Körde E till simträning på ett nytt ställe ikväll. Det är inte speciellt långt ifrån det andra stället men det är mitt i Harvard Square och där är det alltid fett mycket folk och trafik. Omöjligt att hitta parkering också, så fick till slut parkera i ett parkeringshus, 12 dollar för 1,5 h. Jo jag tackar. Ska nog aldrig mer parkera där. Fick i alla fall se en hel del snygga Harvard-grabbar i kostym och det är ju alltid trevligt.

Det var typ vad jag hade att berätta idag. Nu ska jag äta jordgubbar och mjölk och titta på Idol, Halv åtta hos mig och Bachelor pad. Det känns som en trevlig tisdagkväll/natt.




Några bilder från en båt-tur vi gjorde i NH. Familjen hyrde en båt som rymde 120 pers för endast oss där vi hade en bar, en dj, partybelysning och grejer. Trevlig tillställning och desto trevligare utsikt.








Herrå

Igårkväll traskade jag bort till Jamaica Plain för en kväll med Linköpings-Frida som är tillbaka efter sin Sverige-semester. Detta betyder också att jag just nu har en hel stock snus i min kyl och det känns wätt fejnt :D Idag har det varit en slapp jobbdag, var schemalagd 4 timmar men jobbade gjorde jag nog sammanlagt bara 2. Vid sju drog jag och Joe till stan för lite shopping och jag hittade typ ingenting som vanligt men desto mer pengar till Miami.

I övrigt kan jag ju typ berätta att jag åker till New Hampshire imorgon igen och kommer hem på söndagkväll. Skulle så jävla gärna vara hemma i Sverige nu, hela familjen är samlad där nu förutom jag. Igår fick jag till och med tårar i ögonen när jag gjorde kaffe i kaffemaskinen för lukten påminner så mycket om Lokegatan. Så jävla töntigt. Måste sluta med det här nu. Ska bara må dåligt lite till och sen måste jag ta tag i det säger Joe för jag kan inte ha det såhär. Ska nog börja skriva den där boken jag visst har sagt till mina kompisar där hemma att jag ska skriva.


Vad gillar ni förrestn mitt kylskåp? Jag har alla nödvändigheter som ni ser!


RSS 2.0