Fredag

Igår spenderade jag dagen med jobb från 8-12, sen gick jag över till My och åt lunch och snackade skit tills jag kände att det var på tiden för en powernap. Sov bort några timmar och sedan var det dags för mig och Joe att göra oss redo för en kväll ute. En släkting till familjen lirar i nåt latino-band så vi drog dit och kollade (ni där hemma hade garvat ihjäl er om ni såg mig i den där miljön, so not Cilli-style heheh) Efter 40 min dissade vi och drog till ett annat ställe där det var billig öl, bra musik och rätt mycket grabbar. Det var kul tills klockan 2 då vi satte oss i en taxi hem.

Nu ska vi åka till New Hampshire över helgen. Jag dör! Hoppas ni har det bättre än mig :D


My's house. Dock drar hon i augusti så då får jag en ny svensk granne. Kan ju bli intressant.



Softar lite

Genomgår just nu en, uppriktigt talat, fett soft vecka. Annat blir det till helgen så passar på att njuta nu. Njuta för mig verkar vara samma sak som att göra av med för mycket pengar, men det är det nog för de flesta andra också så därför bör detta betéende anses som helt okej även för mig.

Igår lunchade jag med Kristin, sen mötte jag upp Anette för lite soft häng i parken, shopping och middag. Idag har jag och Anna hängt på Arsenal Mall i Watertown och sen ätit middag med hennes hostfamily och kollat film och sånt. Har levt helt okej den senaste tiden med andra ord. Hade nog velat spendera mer pengar ändå, men just för att jag vill shoppa nu så finns det typ ingenting jag egentligen vill ha sådär jättemycket. Blir förbannad. Nu ska jag bara köpa en Michael Kors klocka. Sen ska jag inte köpa en enda sak mer här. Typ.








Vit månad

För 2 veckor sedan kom jag och Anna fram till att en vit månad verkligen var på sin plats. Det gick bra den helgen jag jobbade (var i New Hampshire och inte hade tillgång till någon alkohol) men den här helgen var ju min lediga och på fredageftermiddagen skickar man ett sms till Anna "det t vore ju fint att dricka öl..." och till svar får man "men ja. Ska vi? Linda var typ på. Kanske kan vara hos henne" Och så blev det. Den vita månaden var därmed krossad! Det där var tydligen inte våran grej riktigt.

I lördags softade jag med Joe och Frida, drog hem, gjorde mig i ordning, gick till Frida, drack öl, träffade Sofia och Josefin, åkte på hemmafest i stan, drog till krogen, drog på efterfest och blabla. Kom hem till Frida och dundrade i säng runt 07.00. Typiskt trevlig kväll sådär. På söndagen gjorde vi typ inte mycket vettigt förutom att åka till stan för att softa och äta.

Allt som allt en trevlig helg och jag ligger fortfarande fruktansvärt mycket efter i mitt sömnschema. Måste verkligen sova tidigt ikväll + ta en fet powernap imorgon för att vara i fas igen. Om ens det hjälper.








Zzz

Vilken jävla helg. Jag måste sova.

Anna är en rätt så bra au pair

Anna, aka "duktig tjej", har så bra hand om hennes lilla bebbe. Se bara här efter 35 sekunder när ungen lägger en spya och Anna inte ens märker något. Bra film.


DÖD

Vilken jävla natt alltså! 03.45 lyckades jag äntligen somna efter x antal timmar av fruktansvärda magsmärtor. Nästan bland det värsta jag varit med om. Om man bortser från hur jävligt det kändes när klockan ringde 07.00 imorse och det var dags att vakna. Vill helst avlida just nu faktiskt.


En bild från igårkväll när jag och Joe cruisade runt i lite ärenden. Detta är bilen som jag för övrigt bor i numera. Det känns verkligen som att det enda jag gör är att sitta i den där bilen 24/7, vilket jag i och för sig gör också. Igår lämnade jag kidsen vid Harvard, åkte hem, hämtade dom vid Harvard, åkte hem, åkte till Roxbery och handlade mat, åkte hem, åkte till bibblan, tankade och åkte hem. Sen var den dagen över. Idag lämnad jag, åkte hem, ska hämta, åka hem, lämna dom på Boston tutoring, åka hem, hämta dom från tutoring, åka hem. Kul dag. Trött tjej.

Sötisen :D

Jag gör mitt bästa för att lära F säga typiskt viktiga saker på svenska. Meningen nedan bör ju vara obligatorisk för föräldrar att lära sina barn världen över :) :) :)



Puuh

Åter tillbaka i Boston, Massachusetts. Fortfarande i chocktillstånd över att jag faktiskt överlevde fredag, lördag och söndag. Har nu skjutsat kidsen till tennis-camp och i eftermiddag ska jag köra E till simträning. Dock inte @ Harvard Stadium utan ett nytt ställe som jag aldrig har kört till förut, har redan ångest inför hur detta ska gå. Hatar att min bil är den största på marknaden också (kanske viss överdrift). Vädret är för varmt som vanligt och jag är hungrig. Det är väl ungefär vad jag tänker dela med mig av just nu. Tog inga bilder i helgen heller, även om jag borde ha gjort det. Spenderade söndagen hos ett par kompisar till familjens hus och helvete alltså! Jag satt bara och tittade mig runt omkring och fann inte rätt ord för att beskriva det. För mig finns bara den typen av människor samt platser fortfarande bara i klyshiga filmer. Ska nog fota lite mer nästa gång tror jag. Nu är det tvättdags. Livet är så kul.

Död åt helgen!

Idag har jag jobbat 8-10 och 15-17, det var inte speciellt jobbigt. Framför allt inte när jag spenderar 2 av dessa 4 timmar sittandes i en bil. Ikväll har jag promenerat med Frida runt Jamaica Pond som är en stor pond 7 minuter ifrån bådas hus, fast de är på varsin sida av ponden. (Vet inte hur jag ska översätta ordet pond, för damm känns så fel, för det är ju ingen damm) Frida är hur som helst ny här och också från Linköping. Liten värld. Dessutom grunnar vi båda på vad fan vi gör här. Hur som helst, efter det mötte jag upp Joe för ytterligare promenad samt middag ute. Vädret har varit bra på kvällarna nu, man kan till och med vara utomhus utan att avlida.

Imorgon klockan 12.30 åker jag + familjen (inte Joe) till New Hampshire tills på söndag. Jag mår kasst över detta faktum. Har hunnit prata med Bralle, Pet och Martin på skype, samt Mill på msn, den här veckan och fått ventilera mig lite. Känns skönt med deras stöd. Vet fortfarande dock inte hur jag ska överleva. Tack för att ni finns i alla fall! Saknar er så jävla mycket!


"Yes, boss"

Idag har samma person fått mig ledsen, arg, irriterad, stressad och ja, you name it. Denna personen kommer jag inte sakna när jag en dag lämnar det här landet. Drog en kvällspromenad med My för att ventilera mig lite och sen hälsade jag för första gången på hennes värdson. Blev lite nervös, han är snygg. Och 16 år gammal. Hälsade även på hans polare som också var snygg. Och också 16 år. Detta kändes inte helt okej så jag gick hem och åt kvällsmat med bönor i. Petade bort alla och blev inte mätt.

Nu ska jag snart sova, då slipper jag känna nåt och det är en bra grej.

Måndag igen

Kan fan inte skriva blogg längre. Vet inte hur jag ska formulera mig eller vad jag ska skriva. Är bara irriterad nu för jag har suddat ut allt tre gånger redan. Eller så beror det på att Joe just nu håller på och färgar mitt hår och det gör jävligt ont att ha en pinne stickandes i huvudet 5000 gånger.

Jaja, helgen har spenderats hos Kristin (aka Krickan) tillsammans med Anna lördag till söndag. Och lite fest hann vi tydligen med på fredagen också, men det man inte minns har ju inte hänt sa ju nån så egentligen hände inte fredagkvällen. På lördagkvällen körde Kristin och Dennis mig och Anna till Gillette Stadium för vi skulle titta på fotbollsmatch som jag fick i välkommenpresent av värdfamiljen. Jag valde matchen mot LA Galaxy dels för att dom är typ bäst och för att Beckham finns med i laguppställningen. Vi hade platser i det som hette "club" vilket innebar att vi satt separat, att vi kunde titta både inomhus och utomhus, att vi fick ta hiss/rulltrappa upp istället för att gå som alla andra, att sätena var mer som fåtöljer och vi hade egen restaurang med lite finare mat. Jo jag tackar ja, så fick man känna på hur det känns att vara sådär lite finare och bättre än alla andra igen. Det kändes ingenting.

På söndagen hann vi med shopping, poolhäng och familjemiddag innan det var dags för oss att åka hem igen. Börjar tidigt i två veckor nu eftersom kidsen är på tenniscamp måndag till fredag. Släpper av dom på Harvard klockan 09.00 men sen har jag break innan jag börjar igen så kan sova igen som tur är. Thank God!








Harvard

Har jobbat 10 timmar idag. Det är det längsta jag har jobbat i sträck sedan jag kom hit. Trodde att jag skulle avlida innan värdmorsan sa att E hade simträning och jag insåg att jag faktiskt skulle få komma ur huset. E simmar på Harvard vilket är på andra sidan stan så vi åker alltid 35 min innan hon börjar. Idag borde vi åkt desto tidigare. Fick stå i bilkö som gick i typ 1 meter i timman för att när vi väl kommer fram inse att det är någon form av Harvard-match i lacrosse. Jag undrar fortfarande vilka idioter som ens spelar lacrosse, jag fattar verkligen inte grejen. Fick betala 10 jävla dollar för att parkera trots att jag sa att jag skulle lämna henne för simträning och inte ens kolla på eventet. Fick därmed spräcka min 100-dollar sedel. Det kändes tungt i hjärtat, har känt mig cool i en vecka när den har legat ihopknöglad i min trasiga plånbok. Fett rik tjej liksom.

Det är väl ungefär lite vad som har skett idag. Hur intressant liksom? Imorgon börjar jag 09.00 och jag vill dö lite när jag tänker på det. Men det är freeeeeedag och jag är ledig i helgen! Klockan 17.00 kommer jag vara världens lyckligaste människa. Eller nej, klockan 23.00 kommer jag vara världens lyckligaste människa för då har jag en öl i handen. På lördag ska jag och Anna åka till Kristin och Dennis och vara där lördag till söndag. Blir en bra helg tror jag bestämt.


Tillbaka i Boston!

Äntligen tillbaka igen! Till min källare och mitt alldeles egna rum. Skön...t, som Nicklas Bäckström skulle ha sagt det. Det har varit en hemsk vecka utan tillgång till Internet och det kommer nu ta mig 48 timmar att läsa ikapp alla bloggar som jag har missat. Men ska nog egentligen faktiskt skita i att läsa ikapp så många, kanske bara Annas ;)

Hur som helst, en vecka av felplacering: check! Jag har sett människor, miljöer, bilar, kläder, hus och diverse saker som jag trodde typ bara fanns på film. Men saker och ting känns aningen tillgjorda i dessa sammanhang. Och efter den här veckan kan jag konstatera en enda sak: det spelar fan ingen roll vart i världen du är, vilken bil du kör, hur dyra kläder du har eller hur god mat du äter (eller jo, kanske lite med maten heheh) om du inte gör dessa saker tillsammans med folk du verkligen tycker om! När jag kom i den fina lilla golfbilen och körde upp mot tennisbanorna och såg en Honda CRV så önskade jag av heeeeeela mitt hjärta att mamma och pappa skulle hoppa ur bilen och när jag satt på en klippa och tittade över solnedgången så ville jag göra det med min finaste, bästaste kompis Malin Bralle Larsson. Under den här resan längtade jag hem big time. Joe sa att det var första gången jag var så tydlig med det och faktiskt sa rakt ut "jag önskar att det här var Sverige" och så var det verkligen.

Ja ja, har hunnit med en del trevliga saker ändå. Visar lite på bilderna nedan. Resten hamnar på facebook vid senare tillfälle. Är helt slut efter det extrema vädret New Hampshire har bjudit på och Boston fortsätter att bjuda på. Idag vågade jag mig inte ut förrän klockan 17.30 och då var det enbart för att jag var tvungen att köra ungarna. Detta klimat är för mycket för mig. Saknar Sverige... som sagt.


Hejsvejs

Nu drar jag till New Hampshire tills på måndag. Passar på att fira lite nationaldag och sånna grejer. Typiskt bra med USA att man faktiskt får älska och hylla sitt land utan att det blir ett jävla liv på alla. Hur som helst, kommer hem på tisdag igen.

TJA!


Lat

Ikväll har jag, Anna, Sofia och Frida varit på bio och sett den där nya Twiligt-filmen, Eclipse. Anna och Sofia hade aningen svårt att leva i allvaret när jag och Frida satt och garva åt diverse scener. Jag har tyvärr lite svårt att förstå mig på filmerna och att sätta mig in i dom så det mesta blir bara ett hån. Jacob är den enda anledningen till att jag ens har pallrat mig igenom alla de här 3 filmerna, skapligt snygg kille.

Nu är klockan snart 01.00 och jag ska åka bort imorgon bitti 09.00. Inte har jag haft tid (orkat) packa heller så jag borde verkligen satsa på att gå upp tidigt imorgon. Jag och Joe fick 100 dollar var i måndags till att köpa kläder som "passar in" där men 1, jag har jobbat så har inte haft tid att handla något nytt och 2, vad fan får man för 100 dollar för att passa in där? Ett par strumpor? Som tur är har jag redan diverse märkesskjortor och pikér, chinos, klänningar, långa shorts och skor som är lite finare än sandaler (citat värdmorsan). Det enda jag inte har för att "passa in" nu är en vit kjol, visa träningsskor och en vit tröja för att lira tennis i. Tydligen måste allt det gå i vitt så på tennisklubben kan jag tyvärr inte vistas nu. Jävligt tråkigt faktiskt, hade varit kul att lira tennis. Hatar dresscodes från och med nu.


Så mycket gillar jag "Jacob". Made by Cilla 10 år. (21 hehehe)

RSS 2.0